661912974

Avís legal

Federació d’Organitzacions Empresarials de la Comunicació Imatge i Disseny (des d’ara FOECID) és la propietària dels noms de domini i pàgines d’internet a les quals s’accedeix des del domini www.foecid.org. i www.acpep.cat  En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic les dades de contacte són:

 

– Direcció: carrer Viladomat 174, 5a Planta, Barcelona (08015)                          –        Telèfon: 661912974

Correo electrónic : info@foecid.org

– CIF: G-60255809

– Federació registrada a la Generalitat de Catalunya.- Departament de Treball el dia 25 abril 2000

 

Política de privacitat

 

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que vostè ens faciliti seran incorporades a un fitxer responsabilitat de FOECID, amb la finalitat de gestionar la relació que ens vincula i / o la petició realitzada. L’informem que en cas de no voler formar part del nostre fitxer té un termini de trenta (30) dies per manifestar la seva negativa al tractament i cessió de les seves dades, advertint que de no pronunciar s’entendrà que consent. Podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades enviant una sol·licitud per escrit, juntament una fotocòpia del DNI, al Responsable Ref: “Protecció de dades”, a la següent adreça c / Viladomat nº 174 5a planta 08015 Barcelona.

 

Propietat Intel·lectual i Responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.