661912974

 

Les Organitzacions professionals-gremials FOECID-ACPEP
 LES MES REPRESENTATIVES DE PERRUQUERIA I ESTETICA

 

logo-FOECID

logo-ACPEP

FOECID-ACPEP, ofereix serveis d’assessorament professional, laboral i fiscal

CARNET PROFESSIONAL, en reconeixement de la aptitud professional, segons l’historial laboral, per a ser validat en les acreditacions de competència.

FORMACIÓ. professionals, perfeccionamts, noves  técniques, vendes, marketing, , imatge personal, ungles. (veure oferta formativa)

   ASSESORAMENTS. a partir de la patronal PIMEC PIMEC

BORSA DE TREBALL. Oberta per a tots els associats EMPRESES-TREBALLADORS.

DELEGACIONS TERRITORIALS. L’estructura organitzativa FOECID-ACPEP és DESCENTRALITZADA, per establir una relació de proximitat en la pròpia Organització i els serveis per als associats.

TRAMITACIÓ CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT. FOECID-ACPEP disposa de persones HABILITADES per L’ADMINISTRACIÓ per exercir les funcions de, ORIENTACIÓ, ASSESSORAMENT, i AVALUACIÓ de reconeixement de les competències professionals adquirides per l’experiència laboral i la formació no formal en tot el territori Espanyol, d’acord amb el Reial Decret 1224/2009, de 17 de Juliol (BOE 205, de 25 d’agost de 2009)

FOECID-ACPEP, com a entitat sense ànim de lucre i constituïda per donar serveis a Perruquers i Esteticistes Professionals, així com donar una formació integrada dins de les escoles associades a tot el territori nacional. Està oberta l’admissió de nous centres que desitgin recollir la base formativa i els objectius establert per amb dues Organitzacions per la seva expansió i servei als nous i existents professionals a través de acreditar-se com DELEGACIÓ TERRITORIAL

per més informació

info@acpep.cat

.